Dier & herdenken - home
 
 
 
  home in memoriam uitleg contact aandenken    
 
 
 


nieuw
beheren
condoleren
voorwaarden
privacy
© copyright
disclaimer
 

Dier & Herdenken

U heeft afscheid moeten nemen van een geliefd dier. Mogen wij u condoleren met het verlies. Dieren zijn immers trouwe maatjes-voor-het-leven. Ze bieden hun baasjes gezelschap, stellen weinig eisen en hun liefde en aanhankelijkheid is onvoorwaardelijk.
Maar helaas breekt er ooit een dag aan dat u afscheid moet nemen. En of u zich nu wel of niet op die dag hebt kunnen voorbereiden, hij komt altijd te vroeg.

Wij kunnen het gemis van uw kameraadje niet voor u wegnemen. Wel kunnen we die warme band met uw dier op een bijzondere, persoonlijke manier vormgeven. Bijvoorbeeld met een mooie gedenksteen, een bijzondere urn, een prachtig sieraad of een ander aandenken. Naast de herinnering in uw hart een tastbaar aandenken, om even bij stil te staan, die troost kan bieden wanneer u daar behoefte aan heeft.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid voor een digitaal eerbetoon. Dat kan via onze website dierenherdenken.nl, waar u en uw familie of vrienden door middel van een inlogcode kosteloos een persoonlijke condoleancetekst, eventueel met foto, kunnen achterlaten. Zo creeert u een troostvolle plek om af en toe even naar terug te keren.

Hoe werkt deze website

  • Met de knop 'nieuw' kunt u een nieuw condoleance register aanmaken
  • Met de knop 'beheren' kunt u uw condoleance pagina bijwerken
  • Met de knop 'condoleren' kunnen uw familie en vrienden hun persoonlijke boodschap kwijt.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar tabblad 'uitleg'.

novamemoria.nl


dierenaandenken.nl